Home » Aanbiedingen » Vroegzomer

Vroegzomer

Nog vóór het hoogseizoen genieten van een heerlijke vakantie? Dat is mogelijk bij Vakantiepark Aquadelta!

Zowel in de maand mei als in de maand juni kunt u met onze vroegzomer aanbieding profiteren van hoge kortingen op uw verblijf.
Het boeken van een vakantie in de vroegzomer heeft meerdere voordelen: zo ontloopt u de grootste vakantiedrukte en kunt u tóch genieten van de temperaturen, die rond deze tijd vaak al erg aangenaam zijn. Het is dus de ideale periode voor een fantastische vakantie! Tijdens uw verblijf kunt u in de omgeving van ons vakantiepark de prachtige natuur ontdekken, ontspannen aan het Grevelingenmeer of leuke uitstapjes maken in de dorpjes en steden in de omgeving. Ook kunt u tijdens uw verblijf op Vakantiepark Aquadelta tijdens de vroegzomer uitstekend fiets- en wandeltochten maken in de omgeving, waar u een veelvoud aan verschillende gebieden tegen zult komen. Uiteraard kunt u op het park zelf natuurlijk ook terecht voor een leuke dag: we hebben een breed assortiment aan faciliteiten voor jong en oud.Kortom in mei en juni verblijft u nu wel heel voordelig op ons mooie vakantiepark!

Aankomstdatum: 
WeekendMidweekWeek
-26-06-2017-

* Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen exclusief de bijkomende kosten: toeristenbelasting à € 1,11 p.p.p.n., eventuele voorkeurstoeslag, eventuele eindschoonmaak en waarborgsom. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.