Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Aankomst en vertrek

Algemeen

U kunt uw auto op de aangegeven parkeerplaatsen parkeren. Bij de villa’s en buitenhuizen kunt u twee auto’s bij de accommodatie parkeren.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan, zoals een dweil, schuursponsje, vuilniszak, toiletrol, vaatdoek en een vaatwastablet of afwasborstel met sachet afwasmiddel.

Bezoekers

Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de receptie te melden. Dagbezoekers kunnen hun auto op het algemene parkeerterrein parkeren.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen kan zowel in het hoog- als laagseizoen op maandag tot 18.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. Komt u op een andere dag of na sluitingstijd? Meld dit dan a.u.b. vooraf bij de parkreceptie, via telefoonnummer 0031 (0)111 481 940.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Als uw arrangement op vrijdag of maandag begint, denkt u er dan aan om vóór 18.00 uur aan te reizen i.v.m. openingstijden van de horecagelegenheden.

Toegang park/vakantieverblijf

Gasten van Vakantiepark Aquadelta die een appartement geboekt hebben, kunnen automatisch inchecken met hun thuisgestuurde deurcode. Gebruik de code om de deur van uw appartement te openen. Als de deur opent, bent u automatisch ingecheckt en kunt u direct van uw vakantie gaan genieten.

Gasten van Vakantiepark Aquadelta die een bungalow, villa of buitenhuis geboekt hebben, kunnen binnen de openingstijden inchecken bij de receptie en ontvangen daar de sleutel van de accommodatie en een slagboompas.

Bij verlies of diefstal van deurcodes, slagboompassen of sleutels verzoeken wij u onmiddellijk de parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de slagboompas niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Toegang zwembad

Alle gasten van Vakantiepark Aquadelta hebben tijdens hun verblijf op vertoon van de persoonlijke zwembad/animatiepas gratis toegang tot het zwembad. Deze pas ontvangt u bij incheck.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. Het inventarisoverzicht kunt u vinden in een van de keukenkastjes.

Glasservies:
wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen:
set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed:
koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes.

Bestek
messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen:
aardappelschilmesje, asbak, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u om uiterlijk 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten en de sleutel in te leveren op de parkreceptie. Wanneer u vertrekt als de parkreceptie gesloten is, deponeert u de sleutel in de brievenbus in de deur van de parkreceptie.

Na uw vertrek zal de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met deze eindcontrole zijn wij genoodzaakt geweest u een waarborg per vakantieverblijf per periode in rekening te brengen. Dit bedrag wordt 7 dagen na vertrek naar u overgemaakt, mits het vakantieverblijf achtergelaten wordt volgens onze voorschriften en indien uw IBAN-nummer bekend is. Als er (schoonmaak)werkzaamheden door de huishoudelijke dienst moeten worden uitgevoerd, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

<