Eten & drinken

  • Afhaalservice
  • Eetcafé / bar
  • Snackbar

Je bent van harte welkom in de sfeervolle horecagelegenheden van ‘t Centrum. Geniet hier van je ontbijtbuffet, lunch of diner, een hapje en een drankje of een snelle snack. En wie liever ‘thuis’ eet, kiest voor een afhaalmaaltijd.

De Brasserie

Wil je uitgebreid dineren? Dan nodigen wij je uit in ons gezellige restaurant de Brasserie. Je kunt hier kiezen uit een uitgebreide kaart indien je à la carte wilt dineren. Kijk voor onze heerlijke gerechten op de menukaart.

Centrum Plaza met Grand Café en Lounge terras

Wil je lekker ontspannen en genieten van een heerlijke lunch, koffie met gebak of een gezellige borrel? Bezoek dan ons Centrum Plaza, met Grand Café en Lounge terras. In het Centrum Plaza kun je tevens reserveren voor tennis, squash, bowling, minigolf en fietsverhuur. En bij mooi weer kun je buiten op het Lounge Terras genieten van het bruisende centrumplein en de Zeeuwse zon!

Restaria de Branding

Voor een wat snellere, smaakvolle hap ben je bij Restaria de Branding aan het juiste adres. Hier kun je niet alleen genieten van frites en diverse snacks, maar ook van poffertjes, schotels (kipgyros, kipsaté, kipschnitzel en kibbeling) en pizza's. Je hebt hier ook de mogelijkheid om alle gerechten af te halen. Lekker makkelijk!

Menukaarten