Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Eten & drinken

  • Afhaalservice
  • Eetcafé / bar
  • Snackbar

U bent van harte welkom in de sfeervolle horecagelegenheden van ‘t Centrum. Geniet hier van uw ontbijtbuffet, lunch of diner, een hapje en een drankje of een snelle snack. En wie liever ‘thuis’ eet, kiest voor een afhaalmaaltijd.

De Brasserie

Wilt u uitgebreid dineren? Dan nodigen wij u uit in ons gezellige restaurant de Brasserie. U kunt hier kiezen uit een uitgebreide kaart indien u à la carte wilt dineren. Kijk voor onze heerlijke gerechten op de menukaart.

Centrum Plaza met Grand Café en Lounge terras

Wilt u lekker ontspannen en genieten van een heerlijke lunch, koffie met gebak of een gezellige borrel? Bezoek dan ons Centrum Plaza, met Grand Café en Lounge terras. In het Centrum Plaza kunt u tevens reserveren voor tennis, squash, bowling, minigolf en fietsverhuur. En bij mooi weer kunt u buiten op het Lounge Terras genieten van het bruisende centrumplein en de Zeeuwse zon!

Restaria de Branding

Voor een wat snellere, smaakvolle hap bent u bij Restaria de Branding aan het juiste adres. Hier kunt u niet alleen genieten van frites en diverse snacks, maar ook van poffertjes, schotels (kipgyros, kipsaté, kipschnitzel en kibbeling) en pizza's. U heeft hier ook de mogelijkheid om alle gerechten af te halen. Lekker makkelijk!

Menukaarten

<