Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Algemeen

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan komen zwemlessen en overige activiteiten te vervallen.

Wij bieden het enige echte zwem-ABC

In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma's leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Zwemveiligheidsnorm.

Wij hebben echter de licentie Zwem-ABC en worden elk jaar onafhankelijk getoetst op een groot aantal kwaliteitscriteria door stichting Nationaal Platform Zwembaden I NRZ. Zo weet u als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de Nationale Zwemveiligheidsnorm en legt u de basis voor een leven lang zwemplezier en -veiligheid.

Dit geeft u als ouder/verzorger de 4 zekerheden:

  • Gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat uw kind in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat. Zo werken de zwemonderwijzers volgens de Gedragscode Zwembranche, hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en blijven bijgeschoold.
  • Uw kind ontvangt de Nationale Zwemdiploma's van het Zwem-ABC. Deze diploma's voldoen aan de Nationale Zwemveiligheidsnormen. Dit officiele diploma wordt bijvoorbeeld erkend door brandweer, politie en sportopleidingen voor de uitoefening van verschillende beroepen.
  • De zwemlesaanbieder hanteert een helder beschreven zwemlesmethode, zodat u kunt bepalen welke aanbieder het beste bij uw kind past. Tijdens de zwemles wordt u als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van uw kind.
  • Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toetsmomenten bij het diplomazwemmen.

Dus: kies bewust en ga voor zekerheid bij Zwemschool Aquadelta

<