Hotel aan de kust

Met een verblijf in dit hotel aan de kust in Zeeland kunt u profiteren van het comfort van een 3-sterrenhotel in combinatie met de faciliteiten van een mooi vakantiepark. Hotel Aquadelta is een prima uitvalsbasis voor een mooie vakantie aan de Zeeuwse kust. Samen met uw gezin of met uw partner de prachtige Zeeuwse kust verkennen en genieten van een zorgeloze vakantie in dit hotel aan de kust. Profiteer van onze aanbiedingen en verblijf heel voordelig in één van de best gelegen hotels aan de kust Nederland!

Faciliteiten bij ons hotel aan de kust.

Een hotel aan de kust is een goede uitvalsbasis om Zeeland en dan met name de Zeeuwse kust te verkennen. Doordat ons hotel is gelegen op een mooi Vakantiepark profiteert u van een aantal voordelen ten opzichte van andere hotels: sfeer, ambiance en veel faciliteiten! Tijdens uw verblijf kunt u dan ook gebruik maken van de faciliteiten van het bijbehorende vakantiepark.

  • Overdekt zwembad met peuterbad
  • (Midget-)golfbaan
  • Tennis- en squashbanen
  • Een brasserie, grand café en luxe snackbar.

Zoek & Boek uw hotel aan de kust

De omgeving

In de omgeving van ons hotel aan de kust kunt u heerlijk tot rust komen en genieten van de Zeeuwse kust. Fietsen langs de Oosterschelde en lekker uitwaaien tijdens een wandeling over de duinen. Alles met als uitvalsbasis uw hotelkamer in ons hotel aan de kust! Nederland staat bekend vanwege de eeuwige strijd tegen het water, getuige het belang van de Zeeuwse Deltawerken. Een bezoek aan het bekende Deltapark Neeltje Jans is echt een aanrader wanneer u op vakantie bent aan de Zeeuwse kust.

Hotelaanbiedingen

Er zijn regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen waarmee u nog goedkoper een verblijf kunt boeken in ons hotel aan de kust in Zeeland. Zo wordt uw vakantie wel heel voordelig, zeker wanneer u gebruik maakt van onze last minute aanbieding! Goedkoop overnachten in een leuk hotel aan de kust in Zeeland is voor iedereen mogelijk: Profiteer van onze hotelaanbiedingen en kies voor een leuke vakantie bij Hotel Aquadelta!

Over het park

Op Vakantiepark Aquadelta kunt u naast het huren van hotelkamers of appartementen, ook een bungalow aan de kust of een vakantiehuis aan de kust huren. Het park is erg veelzijdig en biedt voor iedereen leuke activiteiten en faciliteiten. Aquadelta ligt aan het Grevelingenmeer in het vissersdorp Bruinisse. Hier is het het hele jaar door heerlijk vertoeven!