Hotel Zeeland

Verblijf in ons 3-sterren hotel in Zeeland! Hotel Aquadelta bevindt zich op het gelijknamige vakantiepark. Dit uitgebreide park heeft naast de vele vakantiehuizen ook hotelkamers beschikbaar in het hotel. Zoekt u last minute een hotel in Zeeland? Kijk welke kamers nog vrij zijn en boek een 2- of 3-persoons hotelkamer!

Ons hotel in Zeeland ligt in Bruinisse, ook wel bekend van de mosselvisserij. De plaatselijke mosselkwekers nemen maar liefst een derde van de aanvoer van Nederlandse mosselen voor hun rekening. In Bruinisse komen zoet, zout en brak water op één punt samen! Ons hotel Zeeland ligt midden in het hart van Bruinisse en ligt aan de haven. Hier kunt u uitkijken over het Grevelingenmeer, waar diverse watersporten worden beoefend.

Mogelijkheden

Als u wilt overnachten in Zeeland dan heeft u in ons hotel Zeeland keuze uit diverse hotelkamers:

  • Hotelkamer (plus) voor 2 personen
  • Hotelkamer (plus) voor 3 personen
  • Hotelkamer (plus) voor 4 personen

 

De hotelkamers hebben allemaal een eigen keuken, badkamer en (aparte) slaapkamer. De plus versies van de hotelkamers beschikken in plaats van een douche over een heerlijk bubbelbad. Onze 3-persoons hotelkamer beschikt over een aparte slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een slaapbank in de centrale (woon)kamer.

Een overnachting Zeeland in ons hotel Zeeland is niet compleet zonder heerlijk ontbijt! U kunt voor iedere dag dat u bij ons verblijft een heerlijk ontbijtbuffet bijboeken. Iedere dag van 8.30 uur tot 10.30 uur is het ontbijtbuffet beschikbaar in de brasserie van ons hotel in zeeland. Wilt u uw verblijf in ons hotel Zeeland zo compleet mogelijk maken? U heeft ook de mogelijkheid om een dinerarrangement bij te boeken. U kunt dan genieten van een heerlijk diner in onze brasserie, bekijk alvast de menukaart!

Waarom Hotel Aquadelta?

Wat maakt ons hotel in Zeeland nou zo uniek? Het hotel ligt midden op een prachtig uitgestrekt Vakantiepark Zeeland. Dit betekent dat u gebruik kan maken van de faciliteiten van het vakantiepark. Zo heeft u gratis toegang tot het overdekte zwemparadijs en mogen de kinderen ook gratis gebruik maken van alle sport en animatie! Een overzicht van alle aanwezige faciliteiten vindt u hier.

Bent u op zoek naar een goedkoop hotel Zeeland? We hebben een scherpe hotelaanbieding waarmee u goedkoop een verblijf boekt in ons hotel. Daarnaast kunt u ook altijd last minute een verblijf boeken in ons hotel.

Wij hopen u snel te verwelkomen in ons hotel of in een bungalow Zeeland op ons vakantiepark!