Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Jachthaven Bruinisse

Jachthaven Bruinisse

  • Regio: Zeeland
  • Plaats: Bruinisse

Heeft u zin om een dag heerlijk actief te varen op het Grevelingenmeer en van het water te genieten? Bij de Jachthaven Bruinisse bent u aan het juiste adres. De jachthaven heeft vele voorzieningen, zoals een jachtservice, watersportwinkel en diverse eetgelegenheden. De haven heeft ook een aangelegd zandstrand die voor iedereen vrij toegankelijk is. Kinderen kunnen bovendien terecht in het kinderzwemparadijs. Hier zijn diverse waterspeeltoestellen te vinden.

U kunt via Aquavitesse zeilboten, motorboten of sloepen huren om er een heerlijke dag van te maken. Wanneer u wilt leren varen, kunt u ook bij Aquavitesse terecht, het team staat voor u klaar! U kunt bijvoorbeeld een privéles nemen of u kunt een cursus in groepsverband doen. Een must als u van het water houdt! De jachthaven in Bruinisse zit vol met mogelijkheden voor jong en oud!

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.