Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Klimbos Zeeuwse Helden

  • Regio: Zeeland
  • Plaats: Burgh-Haamstede

Daag uzelf uit hoog boven de grond! Van boom tot boom met tokkelbanen, touwladders, wiebelbruggen en vele andere klimonderdelen. Er zijn zes uitdagende parcoursen met in totaal 85 hindernissen in het klimbos. Voor kinderen vanaf 5 jaar is er een kidsroute en voor kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen zijn er verschillende klimroutes met elk een eigen moeilijkheidsgraad. Om de veiligheid te waarborgen moet iedereen vooraf een oefenparcours afleggen.

Voor zowel jong en oud, als voor beginnende en gevorderde klimmers is het een gezellig, avontuurlijk en spannend dagje uit! Klimbos Westerschouwen aan Zee, 100 meter vanaf het Noordzeestrand.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.