Reviews

Vakantiepark Aquadelta scoort gemiddeld een 7,9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 5.559 beoordelingen

Aanbevelen
Accommodatie
Algehele verblijf
Animatie
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Anoniem12 Feb 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

mooi park leuke omgeving

Anoniem11 Feb 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Supermarkt
Schoonmaak

Leuk park & vriendelijk personeel!

Anoniem11 Feb 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Iedereen heeft het heel erg naar zijn zin gehad, van groot tot klein.

Anoniem11 Feb 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Schoonmaak

Alles was prima naar onze wensen en voldeed aan onze verwachtingen. Eén enkel aanwezig defect hebben we doorgegeven aan de receptie maar had geen invloed op ons verblijf. We blijven zeker uitkijken naar een volgend volgende vakantie in dit of andere parken. Vriendelijke groeten.

Anoniem11 Feb 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak

Anoniem11 Feb 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Het park oogt verouderd. En een heel groot deel van het park en appartementen is vastbewoond... geeft een heel andere sfeer van vakantie nemen. Je betreedt precies iemand zijn eigendom als je je uit het appartement begeeft. Dat is de reden v een 6.

Anoniem06 Feb 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Wij waren erg tevreden over de animatie, onze kinderen hebben zich geweldig geamuseerd. Het animatieteam was heel betrokken en noemde de kinderen bij hun naam. Ze waren erg enthousiast in al hun activiteiten. Onze extra complimenten voor begeleider Gio die zich een heel weekend volledig gaf.

We waren minder tevreden over onze accommodatie zelf.
De appartementen zien er mistroostig uit en in ons appartement klonk voortdurend het gezoem van de afzuiginstallatie. Vooral storend tijdens de avond/nacht.
De kamers konden moeilijk verduisterd worden en zijn niet aan te raden tijdens de zomermaanden.

Verder boekten we half pension, maar dit werd op zaterdagavond niet doorgegeven. Die avond in het restaurant was het personeel onderbemand en hebben we 1,5 uur op ons eten moeten wachten. Vooral de kinderen waren hier de dupe van. We boekten juist het buffet, zodat de vlot zouden kunnen eten en niet te lang met de kinderen moeten wachten. Dit was dus een ramp.
Gelukkig konden we op zondag met onze klacht bij de receptie terecht en werd deze heel serieus genomen en kregen we excuses. Ter compensatie mochten we een uurtje gratis bowlen.

Het was fijn om te zien dat het personeel/animatie erg veel moeite deed om ons een fijn weekend te bezorgen.

Karin Lazeroms04 Feb 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Mooie ligging en mooi ruim huis.

Anoniem04 Feb 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Eetgelegenheden
Supermarkt
Schoonmaak

Leuk park zonder kinderen in de winter

Danielle Megens03 Feb 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Eetgelegenheden
Schoonmaak

Hotelkamer was zeer gedateerd, muv tv. Vloerbedekking was vies, 1 lamp zonder peer, 1 lamp snoer tot op de binnendraad kapot en bedden zijn veelste zacht (vering duidelijk voelbaar).
Bij de brasserie was de bediening slecht. Half uur gewacht op 2 glazen drinken en na nog een half uur hadden we nog steeds geen broodplankje. Het was niet druk in het restaurant en serveersters liepen regelmatig langs. Toen een tafel langs ons, die een half uur later binnen waren gekomen, wel hun eten kreeg zijn we vertrokken. Aan een serveerster ons beklag gedaan en daar kregen we niet eens respons op. Vanuit hier naar de friettent gelopen en daar hadden we binnen 10min eten.
Wat een leuk nachtje weg met lekker eten had moeten worden, is voor ons compleet mislukt.
Wij hadden op ochtend van vetrek ook geen tijd om dit te melden bij de receptie, receptie pas open om 10uur en ivm afspraak moesten wij voor half 10 onderweg met de auto zijn.