Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Vakantiepark Aquadelta scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 13.769 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 19 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Mooi park mooi aangelegd wel jammer dat deze kant nr 50 beperkt privacy heeft als je buiten zit!!

Naam: Anoniem
Datum: 19 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Kitty Pauwels
Datum: 18 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Ik ben zeer tevreden, alleen de schoonmaak laat te wensen over!
Had een appt geboekt, ramen naar buiten, waren vies en vuil, nog afwas in het afwasmachine, nog vuil op het vuilblek, de glazen plakte aan de kant vast en waren zeer vuil!
Als er 80 euro betaald wordt voor de schoonmaak vind ik dit echt schandalig!
Na een gesprek met het service point, mede ook omdat het appt 2 slkp had die geen ramen hadden, gekozen om te verhuizen naar een huisje met 3 slkp. Zonder te moeten opleggen, al was ik hiertoe wel bereid. Top service!
Grtz Kitty

Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Supergoed en mooi
Vanwege prijs kan het niet altijd

Naam: Yvonnevan Eijbergen
Datum: 17 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het park zelf is prima. Helaas slechte ervaring met personeel vooral bij de horeca. Er zou heel veel meer kunnen omzetten als interesse en vriendelijk zou zijn. Bij de Bowling werd er niets tussen door gevraagd voor te drinken . Daarvoor iemand die het heel erg vond om te werken. Het puffen en hijgen was duidelijk te horen. Daarnaast kan je met kunstnagels niet de goede toetsen aanraken om de drankjes juist op de PDA door te zetten. Erg slechte indruk op meerdere klanten achter gelaten.

Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

De entree was niet schoongemaakt, en heel veel mieren in de woonkamer .

Naam: Kim
Datum: 16 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wat hadden we een prachtig en schoon appartement en op wat een pracht locatie ligt dit park. Wij komen zeker nog eens terug op aquadelta. We hadden tijd tekort!

Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Een heel gezellig park met een mooie uitstraling het huis wat wij hadden was prachtig op een hele mooie locatie. De ligging vlabij de grevelingen is ook heel fijn. We werden getrakteerd op prachtig weer. Wat het hele plaatje compleet maakte.

<