Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Vakantiepark Aquadelta scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 11.689 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 02 augustus 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 02 augustus 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Leuk

Naam: Anoniem
Datum: 02 augustus 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Wij kwamen helemaal tot rust..ook al zijn we een koppel zonder kinderen...wij komen zeker nog terug met de kleinkindjes want die zijn gek op Koos

Naam: Anoniem
Datum: 02 augustus 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Heel fijn park zeker met pincode deur zonder pasjes. Zo kon mijn dochter van 6 ook zelf naar binnen naar een rondje kinderland.
Ik miste goede schoonmaak in dogger. De vloer was nog vies en servies nat in de kast. Ook mis ik vaatwastabletten voor een verblijf van een week.
Wanneer ik met n kleuter en een kind kom had ik verwacht dat het stapelbed was opgemaakt ipv losse 1 pers bedden. Maar dat is een mening.
Verder prima verblijf. Heel rustig fijn comfort. Lekker jezelf zijn en tot rust komen.
Leuk speelgoed in Dogger voor kinderen. Erg leuk vermaak zo in eigen appartement.
Leuke activiteiten. (Meestal savonds) ik mis overdag wat gerichte georganiseerde activiteiten want mijn jonge kinderen slapen vroeg. Top vakantie

Naam: Anoniem
Datum: 02 augustus 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Heel erg fijn verblijf gehad, we hadden zeker nog langer willen blijven
Zoals gezegd erg storend dat werklieden die bordjes komen hangen precies met vertrek van de gasten in de weg staan als ze staan te overleggen en aan het werk zijn
Maar echt een geweldig verblijf gehad

Naam: Anoniem
Datum: 02 augustus 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

Vakantiepark vonden wij goed en leuk voor een weekendje weg!! Maar graag veel meer aandacht voor de horeca. Eten in de snackbar had niet verkocht mogen worden. Wel goed opgelost na het maken van een klacht.
Tijdens het bowlen kan er middels een QR code besteld worden. Zou wel fijn zijn als de bestellingen dan ook daadwerkelijk wordt geleverd. Helaas dit niet gebeurd, maar stond wel allemaal op de rekening.
Het serveren op het terras duurt ook lang. Oke het is vakantie maar graag aandacht hiervoor.
Het gerystelde appartement zag er netjes uit!! Verder voor herhaling vatbaar

Naam: Anoniem
Datum: 02 augustus 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wij allemaal hadden zeker een paar dagen langer willen blijven

Naam: Anoniem
Datum: 02 augustus 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Bark 71 voor een weekend geweest. Bij aankomst een erg vies verblijf .. overal honden haren.. Zelf maar aan de poets gegaan.. een gitzwarte emmer sop bleef er over van het klein vloeroppervlak wat ermee gedweild was.. dus schoonmaak kan velen malen beter!
Verder een leuk park! We hebben ons vermaakt. Maar ook dit verblijf is gauw toe aan renovatie!

Naam: Anoniem
Datum: 02 augustus 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Op dag van vertrek kwam er al om 9 uur een grasmaaier in de tuin en een onkruid verdelger, we zijn toen maar niet in de tuin gaan ontbijten. Bij aankomst miste we drie handdoeken sets en 1 rituals set en moesten we zelf een aantal bedden opmaken terwijl we daar wel extra voor hadden betaald.

In de speelhal deden een aantal automaten het niet waar we wel geld in hadden gedaan.

Verder was het huisje wel heel mooi en ruim. Fijne bedden en de sauna was ook een hele fijne toevoeging. De indoor speeltuin was ook heel leuk en fijn dat er zoveel verschillende fietsen ed verhuurd worden. Het zwembad was prima maar een beetje oudbollig, het personeel mag wel wat vriendelijker.

Naam: Anoniem
Datum: 02 augustus 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
<