Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Vakantiepark Aquadelta scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 14.360 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Huisje was erg vies (vieze ramen en veel stof en er lagen bij aankomst nog kruimels in de keuken enzo

Ook de hallen bij de appartementen mogen de spinnenkoppen wel een keertje weggehaald worden

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Geweldig en fantastisch, tot snel!!

Naam: Ineke
Datum: 15 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Een heel fijn verblijf gehad op dit park.
Samen met onze kindjes (1.5 en 4j) genoten van het zwembad. Ook de springkastelen op zaterdagavond waren een schot in de roos en echt een hele fijne verrassing.
Gezien de troptische temperaturen niet van veel andere fasciliteiten gebruik gemaakt.

Naam: Jos Heuten
Datum: 15 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wij vinden oprecht dat dit park bij de leukere roompot parken hoort .
Dit park krijgt niet de credits dat het hoort te krijgen .
Je krijgt bij dit park meer dan waarvoor je betaald .

Wij gaan zeker weer terug .

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Super mooie vakantie gehad op het park. Zeer vriendelijk personeel op alle voorzieningen. Paar min puntjes was het gebruik van de WiFi of eigenlijk geen WiFi en het terras op het balkon was erg slecht.
Maar de ligging en de sfeer maakte alles goed...

Naam: Bart De Backer
Datum: 15 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Alles was ok en vriendelijk. Alleen een slechte start van vakantie zelf opgelost verder was het een super verblijf en overwegen om terug te komen.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Leuk vakantiepark met kleine kinderen en ruime woningen.

Naam: Dennis Fingerhut
Datum: 15 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Gezellig samen met de familie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We genoten van een zalig familieweekend. De kleinkinderen vonden het zwembad super. Ook de binnenspeeltuin werf gewaardeerd. Jammer dat er op de slaapkamers maar 1 klein raampje open kan. Zo komt er te weinig zuurstof binnen in de kamers.

<