Reviews

Vakantiepark Aquadelta scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 15.095 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak

Fijne tijd gehad!
Tip: een paar haakjes in de badkamer zodat je kleding kunt ophangen.

rating-pie

Naam: Michelle
Datum: 05 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Heerlijk rust, comfortabel huisje en prachtige omgeving

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Heel leuk park, we zullen zeker nog eens terugkomen.

rating-pie

Naam: Michiel Glasbergen
Datum: 05 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Een heerlijk weekend gehad. Was lekker rustig dus hebben de batterij weer ff lekker kunnen opladen. Op naar de volgende vakantie. Volgend jaar maart een midweekje in Roompot Gulpen.

rating-pie

Naam: Harold uit Pijnacker
Datum: 05 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Ivm een storing was het zwembad de hele zaterdag en een deel van de zondag gesloten. Wat die storing dan precies was wist menniet cq wilde men niet zeggen. Het kwam hierdoor op ons over als een soort van verkapte bezuiniging. Anderhalve dag een zwembad niet hoeven te verwarmen zal absoluut in de kosten schelen. Jammer, want het zwembad was één van de hoofdrekenen om dit park te boeken.

Wees gewoon open en eerlijk over storingen. Dat voorkomt dat mensen zelf dingen gaan invullen.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

De groepswoning was praktisch, maar wel behoorlijk sfeerloos. De meubels ogen goedkoop. Enige vorm van decoratie ontbreekt. Eén van de vaatwassers werkte niet goed, waardoor het servies en glaswerk in de kastjes smoezelig waren. Van één van de banken was de bekleding helemaal kapot. De bedden waren wél fijn.

Ook de parkfaciliteiten ogen wat uitgeleefd. We hadden de pech dat het overdekte zwembad een technische storing had, waardoor we pas zondagmiddag voor het eerst met de kinderen konden zwemmen. Het bleef dus bij één keer, daarna moesten we weer naar huis helaas. Al met al een voldoende, maar het kan zeker beter.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak

Een heel aangenaam verblijf gehad in vakantiepark Aquadelta. In de wintermaanden is er weinig te beleven in de buurt, maar dan maak je het binnen extra gezellig. De huisjes zijn zeer aangenaam en mooi onderhouden. Enkel de sfeerhaard werkte niet, ook niet na tussenkomst van de technische dienst. Jammer genoeg was het zwembad op zaterdag een hele dag gesloten wegens technische storing. Volgens een medewerker zou het zondagochtend weer opengaan, maar de kindjes stonden zondagmiddag weer voor een gesloten deur. Dit zorgde voor wat teleurstelling.
Maar we hebben zeker genoten van ons verblijf!

rating-pie

Naam: Iris
Datum: 04 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben het hartstikke naar ons zin gehad met ons dochtertje! Ze is dan nog wel maar 7 maanden oud maar ze heeft zoveel lol gehad heel erg bedankt! :)

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Corrie Schreurs
Datum: 02 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mooi verblijf.
Veel faciliteiten. Mede daarom geboekt. Helaas was het indoorspeel gedeelte dicht vanwege onderhoud,dit is tijdens de boeking niet aangegeven. Het was 1 van de hoofdredenen om hier te boeken.
Rustig park.
Leuk zwembad.
Eetgelegenheden,zowel restaurant als snackbar waren prima!
We hebben genoten.