Reviews

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 02 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

10/// . Ik kom hier altijd tot rust . Had moeite om na een week terug te gaan naar Spijkenisse. Mooie omgeving en vo mij hier prettig en veilig. Mvg

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 02 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 02 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

mooi park komt er zeker weer terug

rating-pie

Naam: Alieke Jôa van der Ent
Datum: 02 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak

Fantastische rustige week gehad in een schoon en comfortabel appartement met veel privacy en alles wat je nodig hebt!!!!

rating-pie

Naam: Carla L.
Datum: 02 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

Prima verblijf gehad! Het was rustig; optimale privacy. Geen subtropisch zwemparadijs, maar wel een heerlijk groot zwembad, dat zeer schoon was en zeer vriendelijk en oplettend personeel! Wij hebben ervan genoten. We hebben ook in de omgeving prachtig kunnen wandelen en natuurlijk ook gesmuld van de verse vis ter plaatse! De bedden en de rest van het meubilair waren uitstekend! Het was ons tweede bezoek aan het park en we komen zeker nog eens terug hier! 👍👌😍

rating-pie

Naam: Eppo
Datum: 29 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Uitstraling, orde, netheid en vriendelijkheid op het park heeft in het algemeen een positieve indruk gemaakt

rating-pie

Naam: John Roubos
Datum: 29 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Bij aankomst was de woning niet echt schoon.

rating-pie

Naam: Bianca Boon
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Leuk park voor een familie weekend.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heel fijn verblijf in een net appartement. Aardige medewerkers en een goede service! Zeer tevreden.

rating-pie

Naam: I. Diepeveen
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

De accommodatie was niet echt helemaal schoon, opening restaurant vanaf 12 uur vindik erg laat, weinig bediening
Bowling erg krap allemaal