Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Tweede Woning kopen

Het kopen van een tweede woning op Vakantiepark Aquadelta kan zeer aantrekkelijk zijn, vooral als u regelmatig een recreatiewoning huurt op het park. Wie droomt er nu niet van een tweede woning aan de Zeeuwse kust? Voor eigen gebruik, als onderdeel van uw beleggingsportefeuille of een combinatie van beide.

Recreëren op topniveau én waardevast beleggen

Tweede Woning Kopen biedt een uitgebreid aanbod recreatiewoningen op verschillende Roompot parken in bijvoorbeeld Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Drenthe én in Duitsland! Investeren in een recreatiewoning met Roompot label staat garant voor recreëren op topniveau en waardevast beleggen. Een bijzondere combinatie want met een geringe investering verdient u door middel van verhuur uw recreatiewoning terug.

Bekijk het totale aanbod recreatiewoningen.
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.