Vind hier het antwoord dat u zoekt!
Home » Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Algemeen

Is het park met het openbaar vervoer bereikbaar?
Het vakantiepark is met het openbaar vervoer bereikbaar. De bushalte bevindt zich op ongeveer 10 minuten lopen vanaf het park. Deze bushalte heet Het Dorp. Hier komt overdag om het half uur een bus richting Goes en richting Rotterdam.

Mag het park bezocht worden als je er niet verblijft?
Het park mag bezocht worden ook wanneer u er niet verblijft, kinderen van buiten het park kunnen in de indoor speelhal komen spelen. Ook voor een bakje koffie of een hapje zijn gasten van buiten het park van harte welkom.

Is het mogelijk een vakantiehuis te kopen?
Het is mogelijk om een vakantiehuis te kopen. De vakantiehuizen die te koop staan worden meestal verkocht via de firma Makelaar Van Den Ouden of via Roompot Projects.

Accommodatie

Hoe laat mag ik mijn accommodatie in?
Alle accommodaties zijn op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur beschikbaar. Vanaf dit moment kunt u uw sleutel afhalen bij de receptie. U bent uiteraard al eerder welkom om u aan te melden en gebruik te maken van de overige faciliteiten op het park.

Hoe laat moet ik mijn accommodatie verlaten?
Voor alle accommodaties geldt dat u deze om 10.00 uur dient te verlaten.

Zijn alle accommodaties gelegen aan het water?
Niet alle accommodaties zijn gelegen aan het water. De accommodaties-types Buitenhuis, Villa en Hofstede kunnen gereserveerd worden met ligging aan het water. Hiervoor worden wel voorkeurskosten à € 15,- in rekening worden gebracht.

Is het toegestaan om te barbecueën bij het vakantiehuis?
Het is toegestaan om te barbecueën bij uw vakantiehuis, zolang dit niet op de houten veranda plaatsvindt. In de appartementen en in de hotelkamers is barbecueën helaas niet toegestaan.

Is er een parkeermogelijkheid voor een tweede auto?
Bij het type Buitenhuis kunnen er maximaal 2 auto’s bij de accommodatie geparkeerd worden. Bij de 12-persoons- en 14-persoonsaccommodaties kunnen er 3 auto’s worden geparkeerd. Bij het type Buitenhuis voor 20 personen kunnen er 4 auto’s worden geparkeerd..
Bij de appartementen zijn geen eigen parkeerplaatsen beschikbaar. Hier zijn 2 grote parkeerplaatsen waar er geparkeerd kan worden.

Zijn er Duitse zenders te ontvangen op de tv’s?
Er zijn 3 Duitse zenders beschikbaar op de tv.

Mag mijn huisdier mee op vakantie?
In een aantal accommodaties zijn huisdieren op aanvraag toegestaan, met een maximum van één huisdier per woning. De kosten hiervoor bedragen € 5,- per nacht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons callcenter via telefoonnummer: 088 - 0444 999 vanuit Nederland en 02 669 81 98 vanuit België.

Welk soort koffiezetapparaat is er aanwezig in de accommodatie?
Al onze accommodaties zijn voorzien van een koffiezetapparaat met filter.

Is de accommodatie voorzien van een wasmachine?
Enkele accommodaties zijn voorzien van een wasmachine. Tijdens het reserveren is dit met voorkeur te boeken (zie voorkeurskosten).

Is de accommodatie voorzien van een oven?
Enkele accommodaties zijn voorzien van een oven. Tijdens het reserveren is dit met voorkeur te boeken (zie voorkeurskosten).

Welke kinderartikelen zijn aanwezig in de accommodatie?
Op onze website vindt u bij ieder type woning een kopje 'kenmerken', hieronder staat of er kindermeubilair in de accommodatie aanwezig is.

Park

Hoe groot is het zwembad?
Het zwembad heeft een afmeting van 25 meter lang en 10 meter breed.

Zijn honden toegestaan op het park en op het strand?
Honden zijn op het park toegestaan. Er zijn bestemde honden uitlaat plekken. In de faciliteiten zijn honden niet toegestaan.

Mag men, wanneer men niet op het park verblijft, gebruik maken van het zwembad en zo ja wat is de entreeprijs?
Wanneer gasten niet op het park verblijven en toch willen zwemmen kan er bij het zwembad een kaartje gekocht worden. Volwassenen betalen €5,25. Kinderen van 1 – 13 jaar betalen €3,25 en bezoekers in de leeftijdscategorie 65+ betalen €4,50. Komt u alleen toezicht houden? Toeschouwers betalen €2,-.

Is er een plattegrond van het park beschikbaar?
De parkplattegrond vindt u onder het kopje Plattegrond, of door hier te klikken.

Geldt het rookverbod op het hele park of zijn hier speciale plekken voor?
Op het vakantiepark geldt geen rookverbod. Er zijn speciale rooktegels waar de sigaretten in gedeponeerd kunnen worden. In de horeca mag er niet gerookt worden, dit mag enkel op het terras.

Boeking

Vallen wij onder de categorie 'groep'?
Wanneer uw gezelschap in dezelfde leeftijdscategorie valt, valt u onder de categorie 'groep'. Verder kan de receptioniste bij incheck beoordelen of u tot een groep behoort. Uiteraard kunnen ook groepen, na overleg, bij ons terecht. Wij verzoeken u dit bij reservering direct aan te geven. Aan groepen kan een borgsom gevraagd worden. Deze borgsom wordt na afloop, na controle van de accommodatie, onder verrekening van eventueel gemaakte kosten, aan u gerestitueerd.

Wanneer ontvangen wij de definitieve reserveringsbevestiging?
U ontvangt binnen 5 werkdagen na boekingsdatum uw definitieve reserveringsbevestiging per post of per e-mail.

Kunnen kinderartikelen bijgeboekt worden?
Het is mogelijk kinderartikelen bij te boeken.

Is er een plattegrond van het park beschikbaar?
De parkplattegrond vindt u onder het kopje Plattegrond, of door hier te klikken.

Is het mogelijk mijn betaling bij aankomst te voldoen?
U dient vooraf zorg te dragen voor betaling. Wanneer u last minute reserveert, dient u wel te betalen bij aankomst, of wanneer de betaling reeds is voldaan kunt u het betaalbewijs bij de receptie. Een last minute reservering wordt gemaakt binnen 5 dagen voor aankomst.

Is het gebruik van lakenpakketten inbegrepen in de basis huurprijs?
Het gebruik van lakenpakketten is niet inbegrepen in de huurprijs. Lakenpakketten worden separaat aan uw boeking toegevoegd. De kosten per lakenpakket bedragen € 8,50. De lakenpakketten liggen bij aankomst gereed in de door u gehuurde accommodatie. Bij het gebruik van een kinderbed dient u zelf zorg te dragen voor lakens.

Is het mogelijk een kinderstoel te reserveren?
Het is mogelijk om een kinderstoel te reserveren. Dit bedraagt €6,50. In type Buitenhuis staat er standaard één kinderstoel in de berging.