Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Veelgestelde vragen

Algemeen

Het vakantiepark is met het openbaar vervoer bereikbaar. De bushalte bevindt zich op ongeveer 10 minuten lopen vanaf het park. Deze bushalte heet Het Dorp. Hier komt overdag om het half uur een bus richting Goes en richting Rotterdam.

Het park mag bezocht worden ook wanneer u er niet verblijft, kinderen van buiten het park kunnen in de indoor speelhal komen spelen. Ook voor een bakje koffie of een hapje zijn gasten van buiten het park van harte welkom.

Het is mogelijk om een vakantiehuis te kopen. De vakantiehuizen die te koop staan worden verkocht via Roompot Projects.

Accommodatie

Alle accommodaties zijn op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur beschikbaar. Als u uw sleutel niet via de post heeft ontvangen, kunt u deze vanaf dit moment afhalen bij de receptie . U bent uiteraard al eerder welkom om u aan te melden en gebruik te maken van de overige faciliteiten op het park.

Voor alle accommodaties geldt dat u deze om 10.00 uur dient te verlaten.

Niet alle accommodaties zijn gelegen aan het water. De accommodaties-types Buitenhuis, Villa en Hofstede kunnen gereserveerd worden met ligging aan het water. Hiervoor worden wel voorkeurskosten à € 15,- in rekening worden gebracht.

Het is toegestaan om te barbecueën bij uw vakantiehuis, zolang dit niet op de houten veranda plaatsvindt. In de appartementen is barbecueën helaas niet toegestaan.

Bij het type Buitenhuis kunnen er maximaal 2 auto’s bij de accommodatie geparkeerd worden. Bij de 12-persoons- en 14-persoonsaccommodaties kunnen er 3 auto’s worden geparkeerd. Bij het type Buitenhuis voor 20 personen kunnen er 4 auto’s worden geparkeerd.
Bij de appartementen zijn geen eigen parkeerplaatsen beschikbaar. Hier zijn 2 grote parkeerplaatsen waar er geparkeerd kan worden.

Er zijn 3 Duitse zenders beschikbaar op de tv.

In een aantal accommodaties zijn huisdieren op aanvraag toegestaan, met een maximum van één huisdier per woning. De kosten hiervoor bedragen € 5,- per nacht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons callcenter via telefoonnummer: 088 - 0444 999 vanuit Nederland en 02 669 81 98 vanuit België.

Al onze accommodaties zijn voorzien van een koffiezetapparaat met filter.

Enkele accommodaties zijn voorzien van een wasmachine. Tijdens het reserveren is dit met voorkeur te boeken (zie voorkeurskosten).

Enkele accommodaties zijn voorzien van een oven. Tijdens het reserveren is dit met voorkeur te boeken (zie voorkeurskosten).

Park

Het zwembad heeft een afmeting van 25 meter lang en 10 meter breed.

Honden zijn op het park toegestaan. Er zijn bestemde honden uitlaat plekken. In de faciliteiten zijn honden niet toegestaan.

Wanneer gasten niet op het park verblijven en toch willen zwemmen kan er bij het zwembad een kaartje gekocht worden. Volwassenen betalen €5,25. Kinderen van 1 – 13 jaar betalen €3,25 en bezoekers in de leeftijdscategorie 65+ betalen €4,50. Komt u alleen toezicht houden? Toeschouwers betalen €2,-.

De parkplattegrond vindt u onder het kopje Plattegrond in het menu onder Park, of door hier te klikken.

Op het vakantiepark geldt geen rookverbod. Er zijn speciale rooktegels waar de sigaretten in gedeponeerd kunnen worden. In de horeca mag er niet gerookt worden, dit mag enkel op het terras.

Boeking

Wanneer uw gezelschap in dezelfde leeftijdscategorie valt, valt u onder de categorie 'groep'. Verder kan de receptioniste bij incheck beoordelen of u tot een groep behoort. Uiteraard kunnen ook groepen, na overleg, bij ons terecht. Wij verzoeken u dit bij reservering direct aan te geven. Aan groepen kan een borgsom gevraagd worden. Deze borgsom wordt na afloop, na controle van de accommodatie, onder verrekening van eventueel gemaakte kosten, aan u gerestitueerd.

U ontvangt binnen 5 werkdagen na boekingsdatum uw definitieve reserveringsbevestiging per post of per e-mail.

Het is mogelijk kinderartikelen bij te boeken.

U dient vooraf zorg te dragen voor betaling. Wanneer u last minute reserveert, dient u wel te betalen bij aankomst, of wanneer de betaling reeds is voldaan kunt u het betaalbewijs bij de receptie laten zien. Een last minute reservering wordt gemaakt binnen 5 dagen voor aankomst.

Het gebruik van lakenpakketten is niet inbegrepen in de huurprijs. Lakenpakketten worden separaat aan uw boeking toegevoegd. De kosten per lakenpakket bedragen € 8,50. De lakenpakketten liggen bij aankomst gereed in de door u gehuurde accommodatie. Bij het gebruik van een kinderbed dient u zelf zorg te dragen voor lakens.

Het is mogelijk om een kinderstoel te reserveren. Dit bedraagt €6,50. In type Buitenhuis staat er standaard één kinderstoel in de berging.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.