Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Veelgestelde vragen

Algemeen

Het vakantiepark is met het openbaar vervoer bereikbaar. De bushalte bevindt zich op ongeveer 10 minuten lopen vanaf het park. Deze bushalte heet ‘Dorp’. Hier komt overdag elk half uur een bus richting Zierikzee, waar je kunt overstappen naar Goes. Ook komt er elk half uur een bus richting Oude-Tonge, waar je kunt overstappen naar Rotterdam. Bekijk de actuele dienstregeling op 9292.nl.

Als je niet op Aquadelta verblijft ben je van harte welkom op het park. Kinderen kunnen in de indoor speelhal komen spelen. Ook voor een bakje koffie op het terras of een hapje eten bij het restaurant zijn gasten van buiten het park van harte welkom.

Regelmatig staan er vakantiehuizen te koop op ons park. De vakantiehuizen worden verkocht via Roompot Real Estate.

Accommodatie

Alle accommodaties zijn op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur beschikbaar. Als je jouw Keycard niet via de post hebt ontvangen, kun je deze vanaf dit moment afhalen bij de receptie. Je bent uiteraard al eerder welkom om je aan te melden en gebruik te maken van de faciliteiten op het park.

Op de dag van vertrek dien je om uiterlijk 10.00 uur je vakantieverblijf te verlaten en de sleutel in te leveren op de parkreceptie. Vertrek je wanneer de receptie gesloten is? Deponeer dan de sleutel in de brievenbus in de deur van de parkreceptie.

Niet alle accommodaties liggen aan het water. Op de plattegrond kun je zien welke accommaties aan of nabij het water liggen. Als je dit wil, kun je op basis van beschikbaarheid een huisnummer met voorkeur boeken. Hier zijn voorkeurskosten aan verbonden.

Het is toegestaan om te barbecueën bij het vakantiehuis, zolang dit niet op de houten veranda plaatsvindt. Houd ook afstand tot bomen, struiken en gebouwen. Zorg er voor dat je een emmer met water in de buurt houdt. Als brandstof voor de barbecue mag uitsluitend gebruik gemaakt worden van elektriciteit, gas, houtskool en briketten. Tijdens extreme droogte kan het voorkomen dat het (tijdelijk) niet is toegestaan om te barbecueën. In de appartementen is barbecueën helaas niet toegestaan.

Bij het type Buitenhuis kunnen er maximaal 2 auto’s bij de accommodatie geparkeerd worden. Bij de 12-persoons- en 14-persoonsaccommodaties kunnen er 3 auto’s worden geparkeerd. Bij het type Buitenhuis voor 20 personen kunnen er 4 auto’s worden geparkeerd.
Bij de appartementen zijn geen eigen parkeerplaatsen beschikbaar. Hier zijn 2 grote parkeerplaatsen waar er geparkeerd kan worden.

Er zijn 3 Duitse zenders beschikbaar op de tv.

In een aantal accommodaties zijn huisdieren op aanvraag toegestaan, met een maximum van één of twee huisdier per woning. Hiervoor geldt een toeslag. Ook de eindschoonmaak is in dit geval verplicht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Gastenservice via telefoonnummer: 088 - 0444 999 vanuit Nederland en 02 669 81 98 vanuit België.

Al onze accommodaties zijn voorzien van een koffiezetapparaat met filter.

Enkele accommodaties zijn voorzien van een wasmachine. Tijdens het reserveren is dit met voorkeur te boeken (zie voorkeurskosten).

Enkele accommodaties zijn voorzien van een oven. Tijdens het reserveren is dit met voorkeur te boeken (zie voorkeurskosten).

Park

Het zwembad heeft een afmeting van 25 meter lang en 10 meter breed.

Honden zijn op het park toegestaan. Er zijn speciale plaatsen om de hond uit te laten. In de faciliteiten zijn honden niet toegestaan. Sommige accommodaties zijn ook huisdiervrij.

Wanneer gasten niet op het park verblijven en toch willen zwemmen kan er bij het zwembad een kaartje gekocht worden. Volwassenen betalen €5,25. Kinderen van 1 van 13 jaar betalen €3,25 en bezoekers in de leeftijdscategorie 65+ betalen €4,50. Komt u alleen toezicht houden? Toeschouwers betalen €2,-.

De parkplattegrond vindt u onder het kopje Plattegrond in het menu onder Park, of door hier te klikken.

Op het vakantiepark geldt geen rookverbod. Er zijn speciale rooktegels waar de sigaretten in gedeponeerd kunnen worden. In de horeca mag er niet gerookt worden, dit mag enkel op het terras. Ook in de accommodaties mag niet gerookt worden.

Boeking

Wanneer uw gezelschap in dezelfde leeftijdscategorie valt, valt u onder de categorie 'groep'. Verder kan de receptioniste bij incheck beoordelen of u tot een groep behoort. Uiteraard kunnen ook groepen, na overleg, bij ons terecht. Wij verzoeken u dit bij reservering direct aan te geven. Aan groepen kan een borgsom gevraagd worden. Deze borgsom wordt na afloop, na controle van de accommodatie, onder verrekening van eventueel gemaakte kosten, aan u gerestitueerd.

U ontvangt binnen 5 werkdagen na boekingsdatum uw definitieve reserveringsbevestiging per post of per e-mail.

Het is mogelijk kinderartikelen bij te boeken.

De betaling dient vooraf voldaan te zijn. De medewerkers van de receptie controleren dit bij aankomst. Is de vakantie pas vlak voor aankomst betaald, bijvoorbeeld omdat je een last minute hebt geboekt? Neem dan het betaalbewijs mee.

Het gebruik van lakenpakketten is soms inbegrepen in de huurprijs. In dit geval staat dit in het overzicht van uw boeking. Zijn lakens niet inbegrepen en wilt u deze graag bijboeken? De kosten per lakenpakket vind je terug in stap 2 van het boekingsproces. De lakenpakketten liggen bij aankomst gereed in de accommodatie. Let op: bij een kinderbed zijn standaard geen lakens inbegrepen.

Het is mogelijk om een kinderstoel te reserveren. Hiervoor betaalt u toeslag per kinderstoel per verblijf. Alle mogelijkheden en tarieven vind je terug in stap 2 van het boekingsproces. In type Buitenhuis staat er standaard één kinderstoel in de berging.