Goedkoop hotel

Zomaar een paar dagen lekker er tussen uit. Lekker uitwaaien aan het strand of maak een heerlijke wandeling door de duinen. Op Vakantiepark Aquadelta vindt u een goedkoop hotel waar u heerlijk kunt genieten van uw vrije dagen. Het voordeel van dit goedkope hotel is dat u gebruik kunt maken van de faciliteiten die het vakantiepark te bieden heeft. Het park ligt in Bruinisse direct aan het Grevelingenmeer. Bruinisse staat bekend als het "Mosseldorp" van Schouwen Duiveland. Elk jaar worden in juli de Visserijdagen gevierd, hiermee wordt het begin van het mosselseizoen ingeluid. Tijdens deze dagen is er van alles in het dorp te beleven.

Kies uw hotelkamer

Een goedkoop hotel aan zee boekt u op Vakantiepark Aquadelta. Ons hotel heeft twee types hotelkamers. Een standaard uitgeruste kamer en een hotelkamer plus, die luxer is. De hotelkamer plus heeft als extra's een bubbelbad en een flatscreen televisie met dvd-speler die uw verblijf nog comfortabeler maken.

De hotelkamers zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Beide types kamers van dit goedkoop hotel hebben een ruim balkon met een gezellig zitje. Heerlijk om samen even te genieten van het uitzicht onder het genot van een heerlijk hapje en drankje!

Maak gebruik van onze faciliteiten

Het vakantiepark heeft verschillende faciliteiten waar u (tegen betaling) gebruik van kunt maken. Zo is er een subtropisch zwemparadijs met zonneweide, zijn er allerlei activiteiten voor kinderen en kunt u met het hele gezin gaan bowlen of midgetgolfen! Boekt u een goedkoop hotel op Aquadelta dan verblijft u midden in de kern van het park. Hier vindt u leuke en gezellige restaurants waar u de hele dag terecht kunt voor een hapje en drankje.

Ontdek Zeeland

Zeeland is met de vele stranden, de meeste zonuren en de gezellige badplaatsen de meest populaire provincie van Nederland om de vakantie door te brengen. Huur een kamer in ons goedkoop hotel op Vakantiepark Aquadelta en geniet van de omgeving. Maak prachtige wandelingen over het strand of neem een kijkje in de jachthaven van Bruinisse. Een lekker dagje winkelen kan bijvoorbeeld in Zierikzee, Middelburg of Vlissingen en gaat u een dag met de kinderen op stap dan is Deltapark Neeltje Jans een aanrader. Dit park ligt midden in de Oosterschelde en is niet alleen leuk maar ook erg leerzaam.

Een goedkoop hotel boeken doet u dus op Vakantiepark Aquadelta!

Zoek & Boek uw goedkoop hotel aan zee