Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Het park

Het schitterend gelegen Vakantiepark Aquadelta ligt aan de oevers van het bekende Grevelingenmeer, op loopafstand van de jachthaven en het vissersdorp Bruinisse. U hoeft uzelf geen moment te vervelen als u buiten het park op avontuur gaat. Wat dacht u van een zonovergoten dag aan het strand, een zeiltocht naar Veere, op ontdekkingsreis in monumentenstad Zierikzee of met de fiets of wandelend door één van de prachtige natuurgebieden, die Schouwen­-Duiveland rijk is?

Meer dan 30 jaar ervaring

Vakantiepark Aquadelta heeft meer dan 30 jaar ervaring in het bieden van vakantieplezier. Dat betekent dat u een uitstekende service mag verwachten als u bij ons te gast bent. En een verzorgd park dat schoon is. Bovendien is er flink geïnvesteerd in de faciliteiten en accommodaties, zoals ‘Villa Staetelaan’, een statige laan met royale vakantievilla’s.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.