Kinderfeestjes Aquadelta
Een leuke en originele locatie voor een kinderfeestje!
Home » Het park » Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Bent u op zoek naar een leuke en originele locatie voor een kinderfeestje? Kom dan naar Vakantiepark Aquadelta in Bruinisse! De kinderen zullen hier de tijd van hun leven hebben in het overdekte kinderland. Er zijn verschillende soorten feestjes te boeken, hieronder vindt u een overzicht.

De kinderfeestjes vinden plaats in kinderland en worden begeleid door het animatieteam van Vakantiepark Aquadelta. Het is niet toegestaan zelf meegebracht eten en drinken te nuttigen (zakjes chips, pakjes Wicky etc.). In overleg mag er eventueel wel taart meegenomen worden.

Standaard kinderfeestjes

De standaard kinderfeestjes hebben geen speciaal thema maar zijn wel erg gezellig! De kinderen kunnen heerlijk spelen in kinderland, krijgen een kidsbox met lekkernijen en een verrassing en u kunt nog een keuze maken uit een extra activiteit (bowlen, midgetgolf of zwemmen).

Meer info

Themafeestjes

U kunt bij Vakantiepark Aquadelta ook themafeestjes laten organiseren. De feestjes met verschillende thema's hebben wij al voor u in kaart gebracht maar als u zaken wilt aanpassen kan dat met onze themafeestjes altijd. De tijdsduur van een themafeestje bepaald u zelf, voor elk feestje staat in ieder geval 2,5 uur.

Meer info