Virtuele tour Aquadelta
Zaken doen met Vakantiepark Aquadelta?
Home » Zakelijk

Zakelijk

Affiliate marketing

In samenwerking met TradeTracker biedt Vakantiepark Aquadelta u een uniek partnerprogramma. Lees hieronder meer over dit programma en schrijf u in! Vakantiepark Aquadelta is aangesloten bij het affiliate netwerk van TradeTracker. Dit houdt in dat TradeTracker alle nieuwe klanten en verkopen registreert en de uitbetaling verzorgt. Dit betekent voor u dat u zeker wordt uitbetaald en dat registratie in handen is van een onafhankelijke partij.

Over TradeTracker

TradeTracker biedt websites de mogelijkheid om met hun website inkomsten te genereren. Dit kan door promotie te maken voor de bij dit affiliate netwerk aangesloten adverteerders. Deze adverteerders stellen daarvoor promotiemateriaal ter beschikking (banners, tekstlinks, advertorials, e.d.) die u als affiliate op uw site(s) en in uw nieuwsbrieven kunt plaatsen. U kunt affiliate worden als u eigenaar bent van een website en interesse hebt om geld te verdienen aan uw bezoekers. Deelname aan dit programma is kosteloos.

Hoe werkt het partner programma?

Via het partner programma kunt u eenvoudig iedere willekeurige accommodatie uit ons assortiment via uw site promoten. De verwerking, verzending en facturering van reserveringen nemen wij voor onze rekening. En uiteraard is onze klantenservice het aanspreekpunt voor alle vragen en opmerkingen van de klant gedurende de reservering. Het enige dat u hoeft te doen, is het maken van een link tussen uw site en die van ons en uw commissie in ontvangst nemen.

Invulling partner programma?

U kunt op diverse manieren een invulling geven aan het Vakantiepark Aquadelta partnerschap:

  • Banners in diverse standaard maten die via uw website verwijzen naar aquadelta.nl
  • Deeplinks en/of tekstlinks, deze verwijzen naar specifieke pagina’s op aquadelta.nl.

Via het netwerk van TradeTracker worden uitingen automatisch bijgewerkt op uw site. U beschikt altijd over de meest actuele aanbiedingen en promotiemateriaal wat de resultaten zeker ten goede zal komen.

De commissie

Wanneer uw bezoekers op onze website aquadelta.nl tot een sale zijn overgaan en er een eerste aanbetaling is gedaan, betalen wij u commissie.
Wij hebben de volgende staffels voor de sales die via uw site gegenereerd worden:

  • Standaard ontvangt u 3% over de huursom van elke gemaakte reservering.
  • Indien het aantal sales over 30 dagen hoger of gelijk is aan 5, dan ontvangt u 4% over de huursom van elke gemaakte reservering.
  • Indien het aantal sales over 30 dagen hoger of gelijk is aan 15, dan ontvangt u 5% over de huursom van elke gemaakte reservering.

Gebruik logo en merknaam

Vakantiepark Aquadelta heeft een uitgebreid en actueel aanbod van tekstlinks en bannermateriaal beschikbaar gesteld via de affiliate netwerken waar u gebruik van kunt maken. Het is daarom niet toegestaan om zelfgemaakt materiaal te gebruiken waarin het logo of de merknaam van Vakantiepark Aquadelta wordt gebruikt. Ook adverteren op de parknaam van Vakantiepark Aquadelta of misspellingen hiervan is niet toegestaan.

Hoe kan ik me aanmelden als partner?

  1. Ga naar TradeTracker en meld u aan als publisher.
  2. Meld u daarna aan voor het programma van Vakantiepark Aquadelta.
  3. Kies een productfeed, tekstlink of flash-, gif-, of jpeg-banner en plaats deze op uw website.
  4. Wanneer een bezoeker via uw website een boeking maakt bij Vakantiepark Aquadelta, wordt de commissie automatisch bijgeschreven op uw account. Zodra de boeking definitief is, wordt deze door ons goedgekeurd. Uw uitbetaling wordt door de affiliate netwerken verzorgd.